Hypochondrie.be
 
.

- Home
- Artikels
- Vragen
- Over Mij
- Contact

Over Mij

Mijn naam is Geert Verschaeve, ik heb iets meer dan 14 jaar last gehad van angst en paniekaanvallen. In verschillende situaties, maar ook wanneer ik 'iets' voelde en dacht dat er iets mis was met mij. Dat ik ziek was.

Ik ging daarvoor meerdere keren naar de arts, liet onderzoeken uitvoeren in ziekenhuizen en betaalde me letterlijk blauw. De conclusie was steeds dezelfde: ik was volledig gezond. Gelukkig maar, maar toch bleef ik ermee inzitten, want ik VOELDE dingen in mijn lichaam die ik niet normaal vond.

In 2004 ben ik van die en van andere angsten afgeraakt, waardoor ik nu makkelijker van het leven kan genieten, zonder me steeds zorgen te maken over mijn gezondheid.

En sinds 2004 help ik als ervaringsdeskundige andere mensen die nog met het probleem kampen.

Ik ben geen arts of therapeut, als je dus rare dingen voelt dan laat je je altijd best onderzoeken. Maar wanneer je gezond blijkt te zijn en er toch mee blijft inzitten, dan kan ik helpen via o.a. de nieuwsbrief.

 

adres

DISCLAIMER: De inhoud van deze website vervangt de raad van je arts niet en bevat geen medisch advies of medische behandeling. Wanneer je vragen hebt over je gezondheid dien je daar steeds eerst met je arts over te praten. Negeer nooit de raad van je arts of wacht niet om met hem contact op te nemen. De nieuwsbrief en alles wat je op deze site vindt kan en zal geen ziektes genezen. Ik kan niet iedereen helpen en de resultaten zijn voor iedereen anders. Je hypochondrie aanpakken vergt tijd en moeite, dat is nu eenmaal zo. Maar geloof me, het is die moeite en inzet waard!

 

 

 

 

 

Copyright Hypochondrie.be Privacy Beleid - Contact - Over Ons - Algemene Voorwaarden